Zoeken in deze blog

woensdag 8 juli 2020

Sending love your way

Hallo allemaal,

Vandaag een kaartje met nog een nieuwe set uit de grote catalogus. Ik heb voor dit kaartje de bundel van Posted for you gebruikt. Je kunt de onderdelen ook los bestellen als alleen de stempels of alleen de pons. Maar als bundel ben je 10% goedkoper uit.

Ik vind dit echt een super schattig bundeltje. Heb er nog maar 1 kaartje mee gemaakt maar er komen er vast meer aan.

Bovendien zijn er deze maand de bonusdagen! Voor iedere 60 euro besteld ontvang je een waardebon van 6 euro die je in augustus weer mag inleveren. Dat is nog eens 10% korting!
Product List
2019–2021 In Color 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
2019–2021 In Color 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
[149617]
€ 14,00

dinsdag 7 juli 2020

Nieuwe wintercatalogus

Hallo allemaal,

Hier is ie dan de nieuwe kerstcatalogus. Een beetje eerder als de voorgaande jaren ( ongeveer 2 weken). Als demo heb je het voordeel dat je hem snel al kunt inzien en ook al uit bestellen. :-)
Binnenkort dus meer nieuws en foto's. Vanaf 4 augustus komt deze catalogus ook online en kun je er al uit bestellen. Ook komen er binnenkort voor na de zomervakantie weer nieuwe workshops. Maar nu eerst lekker genieten van de zomer, het wordt vast wat droger en warmer dan vandaag. Ik zit nu achter de pc met een vest aan en dikke sloffen. :-(


Maar eerst nog wat andere werkstukjes uit de zomercatalogus.

Groetjes,
Karen

donderdag 2 juli 2020

Bonusdagen

Hallo allemaal,

In de maand juli zijn er altijd de bonus dagen. Voor iedere bestelde 60 euro deze maand krijg je een waardebon twv 6 euro die je in augustus weer mag inleveren. Hoe leuk is dat?

Mocht je wat willen bestellen kun je me een berichtje sturen (kaatjecreatief1@gmail.com) of dit gewoon via de website doen. De waardebonnen krijg je per email binnen. Goed bewaren want ze worden maar 1x verstrekt.


zaterdag 27 juni 2020

Stampin Up Cut- en embossing machine.

Hallo allemaal,

Binnenkort te koop ( 1 september) de nieuwe snij- en embossing machine van stampin up!

Hier alvast een voorproefje met filmpjes. Het is in het engels maar als de video start kun je rechts onder in de ondertiteling in het NL zetten als je dat prettiger vind.
Binnenkort gaat er een grote en een kleine machine in de verkoop. Je kunt ze vinden op pagina 170, 171 en 172 van de nieuwe catalogus. Ze zijn klein en draagbaar, je kunt ze dus makkelijk meenemen, nemen weinig ruimte in, door dat je makkelijk de hendel kunt verwijderen. heel makkelijk in het gebruik, kortom ik ben enthousiast. 

vrijdag 19 juni 2020

Uitverkoop

Hallo allemaal,

De nieuwe catalogus is uit en heel veel van mijn spullen moeten plaats maken. Misschien zit er iets voor je bij. De prijzen staan bij de foto's en zijn exclusief eventuele verzendkosten. Ik ben demo en mag dus niet naar het buitenland verzenden. Binnenkort komen er nog meer ook papier, inkt en blenders.


 Party pop (rubber) met dies. Voor 35 euro 
 Sitting here clear ( mist 1 stempeltje het ronde kussentje) daarom voor 12,50 euro


 Eastern Beauty (clear )met dies. 40 euro You move me. Stempelset clear met dies ( voor een bewegende kaart) 35 euro
 Circle card dies 15 euro


 Lots of joy  rubber voor 15 euro

 Peaceful Poinsettia met dies 40 euro


 Thuiskomen ( nl stempelset met dies) 35 euroFalling Flowers (rubber) met dies. 35 euroStempelset Vertical greetings (rubberen stempels) voor 15 euro.

 Lots of lavender Clearstempels 7.50 euro


 Fabulous four ( hout) 10 euro
 Hello Cupcake clear  7,50 euro
 Nieuw, rubber Amazing you 10 euro
 Lovely lattice rubber 7,50 euro
 Just for you ( rubber) 7,50 euro 
 Made a medaillion ( clear) 7,50 euro
 Perfect Pairings (rubber) 7,50 euro
So very much (rubber )   7,50 euro
Honeycomb Happines  (rubber) 7,50

Boeketje van bloemen

Hallo allemaal,

Dit keer een heel snel kaartje. Ik had maar heel weinig tijd en het is deze geworden. Alleen 1 die gebruikt en het DSP papier wat erbij hoort. Zat in 10 minuten in elkaar en vind het effect eigenlijk best wel leuk. 

Heb je vragen of wil je laten weten wat je er van vind? Laat een berichtje achter of mail op kaatjecreatief1@gmail.com


Dit heb ik gebruikt:
Product List

donderdag 18 juni 2020

Zany Zebra's

Hallo allemaal,

Hier toch nog een nieuwe stempelset. De Zany zebra's. Zo een schattig stempelsetje. Ik zag hem en wilde hem meteen kopen. Normaal doe ik dit niet, maar deze...
Je kunt hem gebruiken als vrolijke kinderkaart, maar ook gewoon als grappig kaartje. Je kunt ze combineren met verschillende stempelsets waar ik binnenkort voorbeelden van zal laten zien. Maar voor nu dus de zebra's :-)
Dit heb ik gebruikt:


Product List